SMJEŠTAJ

Za sve učesnike Vučko traila i njihovu pratnju, organizator je dogovorio popuste za smještaj u slijedećim objektima:

1) na Bjelašnici u apartmanima SolAzur Agencije

Apartmani su smješteni u Babinom dolu, na mjestu gdje će biti organizovan start i cilj trke.

Cijena apartmana u periodu 17.06.2022. – 19.06.2022. (za max. 5 osoba) je slijedeća:

  • jedno noćenje – 135 KM
  • dva noćenja – 200,00 KM

(Cijena uključuje: smještaj, posteljinu i peškire, čišćenje i boravišnu taksu za 5 osoba, besplatan parking ispred apartmana).

Rezervacije smještaja, instrukcije za plaćanje i više informacija o smještaju možete dobiti putem mail adrese: residatsamer@icloud.com uz naglašavanje da ste takmičari Vučko Traila. Za više informacija posjetite stranicu: https://www.solazur.ba/, telefon: +387 33 550 540, adresa: Branilaca Sarajeva 21, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

2) u Sarajevu u Hostelu Kucha

Hostel Kucha, smješten u Sarajevu, samo 700 metara od centra grada, pruža poglede na grad i okolne planine. U ponudi ima različite vrste soba sa krevetima na sprat i privatne sobe sa kupatilima. Svaki krevet ima super udobni hotelski madrac, punjače i svjetla za čitanje, dok svaka soba ima  prostor za sjedenje i velike ormariće sa ključem. Sobe i kupatila se dnevno čiste, a u sklopu ponude postoji i usloga praonice.

Rezervacije smještaja, instrukcije za plaćanje i više informacija o smještaju možete dobiti putem mail adrese:kucha@email.com, (uz naglašavanje da ste takmičari Vučko Traila). Za više informacija posjetite:  Facebook page Hostel Kucha, ili kontaktirajte na broj telefona +387 61 263 419 (Šejla Kurtović)

3) u Sarajevu u Hostelu Franz Ferdinand

Hostel Franz Ferdinand smješten je u središtu Sarajeva, samo 100 metara od živopisnog područja Baršćaršija, a nudi moderne smještajne jedinice s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Također su na raspolaganju zajednička kuhinja i salon. Sve sobe imaju ormar. 

Pojedine uključuju vlastitu kupaonicu, a druge zajedničku kupaonicu s tušem. Sve su jedinice opremljene besplatnim ormarićima na zaključavanje. Uz nadoplatu je dostupna usluga pranja i sušenja rublja.

Cijena uključuje: doručak, kafu i čaj tokom cijelog boravka, smještaj, posteljinu, peškire, boravišnu taksu,lokere, mape, fen i peglu.

Rezervacije smještaja, instrukcije za plaćanje i više informacija o smještaju možete dobiti putem mail adrese: info@franzferdinandhostel.com,  (uz naglašavanje da ste takmičari Vučko Traila), ili na telefon +387 60 32 67 708 ili +387 33 834 625, adresa: Jelića 4, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Više informacija: http://franzferdinandhostel.com